Alejandro Chavez Saenz

13 September 2018

Alejandro Chavez Saenz

14 sp.a - GROEN

48j

Bosstraat 117

3620 Lanaken

Gsm.: 0468 17 24 42

Email: [email protected]

Kunstenaar, fysiotherapeut, educatief medewerker/cultuurwetenschapper

Geboren in Peru, kwam ik op mijn 22-jarige leeftijd voor studies naar Europa. Met echtgenote Jacqueline Sampermans en onze kinderen Leonardo en Rafael zetten we ons in voor een prettige samenleving. Sinds 2008 wonen we graag in Lanaken. Met liefde voor breed Lanaken zet ik me in voor een stimulerend milieu waar jong en oud veilig, gezond, actief en met plezier kan wonen. Een gemeente met een gezonde economie waar ondernemers zich kunnen ontplooien. Waar we kunnen genieten van schone natuur en straten zonder afval en geluidsoverlast. 

Als deskundige in erfgoed, cultuur en als kunstenaar heb ik de ervaring om de grote troeven van Lanaken, namelijk haar bewoners, natuur en erfgoed, te benutten. Ik wil door het toegankelijk maken van cultuur voor een breed publiek een gezonde sfeer creëren waar innovatie en creativiteit samen gaan met een kritisch positieve houding ten opzichte van onze samenleving. 

Als ervaren fysiotherapeut wil ik graag ons welzijn in goede banen leiden, met voldoende aangepaste faciliteiten, die toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook voor mensen met beperkingen.

Kortom, ik zet me in voor een gemeente die haar verantwoordelijkheid neemt voor nu en voor onze toekomst. Een veilig, gezellig Lanaken met een klantvriendelijke benadering met respect voor elkaar, waar natuur en cultuur de motor vormen voor een betere samenleving.  

Samen voor een groen, veilig, gezond en gezellig Lanaken!